BETADINE FOLYÉKONY SZAPPAN
  120ml Vény nélküli


  Adatlap   Termékleírás  
 

 

BETADINE FOLYÉKONY SZAPPAN


A Betadinefolyékony kézfertőtlenítő szappan széles antimikrobiális spektrummal rendelkező kézfertőtlenítőszer, mely alkalmas higiénés kézfertőtlenítés céljára. A készítmény 7,5 mg/ml szabad aktív jódot, mint dezinficiens hatóanyagot tartalmaz.

Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid, szelektív virucid, protocid.


Alkalmazása

A Betadine folyékony kézfertőtlenítő szappant mindig töményen, hígítatlanul kell alkalmazni.


Higiénés kézfertőtlenítés:

A kezeket és az alkarokat folyó, meleg csapvízzel benedvesítjük, majd az egyik tenyérbe 5 ml Betadine folyékony kézfertőtlenítő szappant adagolunk. Ezt a kezeken és az alkarokon egyenletesen eldörzsöljük. Szükség esetén további víz hozzávételével habot képezve legalább 1 percig alapos kézmosást végzünk. Az egy perc letelte után folyó, meleg csapvízzel a kezeket és az alkarokat alaposan öblítsük le.


Figyelmeztetés:

Érzékeny bőrű személyeknél ritkán és átmeneti jelleggel bőr-irritációk léphetnek fel, ezért a Betadine folyékony szappan rendszeres használata előtt végezzenek próba bemosakodást. A Betadine folyékony szappan más fertőtlenítőszerekkel együtt nem alkalmazható. Ügyeljünk arra, hogy a Betadine folyékony szappan szembe ne kerüljön.


Ellenjavallat:

Jódérzékenység, hyperthyreosis. A terhesség 3. hónapjától, szoptatás alatt és csecsemőknél alkalmazása kerülendő, csak állandó orvosi ellenőrzés mellett, egyéni mérlegelés alapján lehetséges. Kérjük, használat előtt olvassa el a dobozban elhelyezett részletes alkalmazási előírást!
Vissza az előző oldalra

 

Ha bankkártyával fizet, akkor regisztrálnia sem kell !