TAFEDIM GYOMORTEA
  25x1g Vény nélküli


  Adatlap   Betegtájékoztató  
 

 

TAFEDIM GYOMORTEA filteres 25x

Az Afrikából, Zanzibárból származó Tafedim nevű gyógytea az Euforbia Hirta szárított részeit tartalmazza. A Hirta az Euphorbia növénycsalád egyik ritka képviselője, amely nem toxikus, gyógyászati célokra; kockázatmentesen használható és nagyon gazdag hatóanyag-tartalmú. Minden más Euphorbia rendkívül mérgező hatású.

Legfontosabb hatásai: antimikrobiális, antivirális, daganat-visszafejlesztő, fájdalomcsillapító, görcsoldó és gyulladásgátló. Ezért használják a daganatos betegek, asztmások, gyomor- és bélpanaszosok, prosztatabántalmak, aranyér, nőgyógyászati panaszok, reumatikus bántalmak esetén, és immunerősítésre a legyengült szervezetű betegek.
A teát jó eredménnyel használják gyomor- és bélrendszeri problémákra, így hasmenés, bélfertőzés esetén, asztma, szénanátha, bronchitis gyógyítására, gyulladásokra borogatásként. Vérnyomáscsökkentő és lázcsillapító hatású is, de van információ arról is, hogy leukémiás betegen is segített. A Tafedim tea sokirányú hatását a szabadgyök-lekötő antioxidáns, és gyulladásgátló összetevőinek köszönheti.

Alkalmazása: Naponta 2-3x 1filtert forró vízbe teszünk és 10 percig állni hagyjuk.


Forrás: Vademex gyógyszeradatbázis


Vissza az előző oldalra

 

Ha bankkártyával fizet, akkor regisztrálnia sem kell !